Plantskola & Bänkterapi

Sprängkraften gror och allt växer sig så stort så att det nu bara måste ut! En miniplantskola i förorten på altanen samtidigt som jag kommer ut ur garderoben och erbjuder bänkterapi (mer info via länken).

Välkomna till framtiden!

I och med covid-19 så kanske fler nu kan se en poäng med att ha olika mikroverksamheter i sina liv. Ur ett hållbart perspektiv är det självklart. Diversitet skapar resiliens. Gissar att det går rakt emot alla koder för vad som kan tänkas skördas ur en lyckad marknadsföringsstrategi. Det bör vara likriktat och enkelt. Men det går inte att gömma komplexiteten i förenklingar och kanske är tiden nu inne för ett nytänk? Jag fegar dock denna gång och delar upp verksamheten under två hemsidor. De hemsidor där en dock kan handla tex konstfärger OCH hundkoppel tycker jag ändå andas frihet om nått : ) 

Jag tänker även att detta med att stå på egna ben, speciellt genom sina egna intressen (helst kopplat till ansvar och förmågor), skapar egenmakt och ett förstärkt välmående. Det om något anser jag är vad vi behöver just nu. Tänk om kreativiteten kunde få börja småputtra i det lilla. Låt tillväxtbubblan få implodera. Låt oss sedan stå där redo att växa på nytt. Och denna gång kanske vi mognar, ja kanske är vi vid porten in till mognadens tid.

Som sagt av åtskilliga anledningar är det bra att ha sina ben i flera mer eller mindre mustiga och livsfyllda grytor samtidigt. En plantskola gör definitivt ingen pengarik, snarare tvärtom med tanke på allt det mycket tidskrävande manuella arbete som ligger bakom det, men fantastiskt är det att se någonting växa. Det hänger kanske ihop med det lika tillfredsställande i att få kicka igång andras självtro och se den växa. Där har jag verkligen något att bidra med och hoppas kunna få göra det mer.

Som start up på bänkterapin tar jag nu emot tre stycken till halva priset de tre första träffarna. se mer på www.bänkterapi.se

Vill du starta en organsisation kring bänkterapi, forska eller bidra ekonomiskt så är det varmt välkommet! info@bankterapi.se

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln