Valet och paradigmshiftet

Som ingjuten omställare har många av oss tagit steget från blockpolitiken - "det är en tragedi". Steget är kanske naturligt, men känslospröna i vinden säger att det är många som har transformerats i sinnet under samma korta period. Många omställare har länge trott på det högre medvetandets krafter, den inre omställningen, men inte riktigt hunnit ta sig an det? Men som sagt det händer nått nu... Vad säger du?Har du börjat kanalisera din energi mer mot det inre och inte låtit dej fångas av konstruktionella måsten?
  
Och så valet... Taktikröstandet förstör utvecklingen av politiken. Jag tror tillexempel att många som gav sin röst till miljöpartiet mycket hellre hade velat rösta på Enhet eller liknande. Jag har under många valår valt att rösta blankt på regeringsnivå då en decentralisering är ett måste, samt är den en protest mot de existerande alternativen. Trots att min intuition innan detta valresultat pekade mot att pokalen skulle överlämnas till det andra laget, så vågade jag ändå inte lita på magkänslan  - jag röstade tillslut taktiskt grönt på regeringsnivå - "det kommer försvåra ett skifte om Sverige blir kvar i det blåa" tänkte jag. Men på något sätt så finns det molekyler i luften som vibrerar för det nya... energin finns där och vi måste våga lita på den för att få den att växa. Jag gjorde ett misstag helt enkelt... jag svek den energin genom att rösta. Russel Brand var den som klargjorde min ståndpunkt än mer tydligt för mej... han är modig som vågar lita på den nya energin samt lever han den och därmed är den. Se vilken fantastisk energi han har!! Han är startpunkten för den gröna revolutionen och jag går gärna i hans fotspår. Han röstar inte, jag tycker ändå att man ska rösta blankt. Dock stympade valmyndigheten för några år sedan (när?) möjligheten och den stora potential som finns med att rösta blankt genom att göra dem rösterna ogiltiga. Ja, kan det vara så att man legat steget före folket och insett ett ökat missnöje i samhälle där en blank röst skulle kunna röra till det ordentligt i grytan? Lek med tanken om att det tredje största "partiet" igår istället var blanka röster. Lek med tanken om att blanka röster propagerades, vad tror ni skulle hända då? Att man tagit bort möjligheten att rösta blankt betyder inte att det går att ändra tillbaka.

Ja, alla blev vi nockade på sängkanten igår, eller inte, i och med SD:s framfart. Här gäller det även att försöka deformera den energi som kommer naturligt om att vilja ge en knytnäve eller två i magen på de som röstat så förjävla fel. Jag väljer att se förlorade själar, barnet i alla de som på något sätt inte fick den kärlek dom behövde. Ge alla chansen, hata dom inte, prata med varandra.

Peace & Love!!

//Sanya

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln