Bostadsrättsförening -

Prunkande köksträdgårdar!

Möjligheterna är många men en prunkande köksträdgård slår allt! Vi hjälper er med designen och strukturen runtomkring skapandet av miljöriktiga och smarta odling. Detta utifrån mångåriga kunskaper inom permakulturnatural farming och arkitektur. Vi sätter igång kökskomposteringar och ni får bland annat även lära er jordekologi, matförädling, som mjölksyrning och jun, samt vid intresse bygger vi på med andra spännande kunskaper som svampodling inne och ute, insamling och använding av urbana och vilda växter. Vill ni bli den grönaste föreningen så har ni definitivt hamnat rätt.

Hur går det till?

1. Vi börjar med en Walk n' Talk där ni visar oss runt i era gemensamma utrymmen och den lokala omgivningen, så att vi får en överblick på era lokaler och processer för att kunna kartlägga möjligheter och umaningar.

2. Därefter ger vi förslag på ett program som passar er och utifrån det hittar vi tillsammans rätt nivå och färdplan för er omställning.

3. Programmet sätts igång med undervisning, implementering och kontinuerlig kontakt med  medlemmarna. 

Våra verktyg, förutom fysiska träffar, är att vi startar en sluten grupp på Facebook för diskussion och inspiration, samt en intern sida på vår hemsida med ett kunskapsbibliotek och kommunicering kring upplägget för våra träffar.

Vi vågar nog påstå att detta är en mycket god investering för att komma vidare i omställningen privat och som samhälle.

Välkommna att höra av er!

Kontakt
Via formuläret här invid eller: info@animamundi.se