Intensivkurs i Självhushållning

Pris:
4 200 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Sthlm kursavgift
Antal:
Finns i lager
Känner du att du har pratat färdigt om att leva hållbart? Det är dags att ta steget vidare från att enbart sopsortera och köpa ekoreko, men du vet inte riktigt hur eller så behövs bara en spark i baken och ett sammanhang som för dig dit? Under högt tempo vid fem träffar utspritt på ca 9 månader får du konkreta tips i form av teoretisk kunskap och en del praktisk övning som definitivt kommer att kicka igång dig. Det bästa av allt är att det är kul och du får lära känna nya människor som strävar efter samma mål.

Läs mer här om kursinnehållet >> 

Nästa intensivkurs startar VT 2020 i feb/mars, tisdagar kl 18 till ca 21 på Södermalm i Stockholm. Exakta datum publiceras i slutet på oktober 2019.

Boka en plats och betala via shopen. Det går inte att bara betala, ni måste även skriva in era uppgidter i formuläret då det är viktigt för kvittounderlaget. Skriv ditt namn i meddelanderutan när du betalar via din bank eller från någon annans Swish

Vill du ge kursen i present finns ett presentkort att skriva ut här invid. På mac högerklickar en på thumbnailen och väljer att "spara bilden som..." och i format väljer en "Alla filer" för att få en bra storlek. 

Ett välkomstmail kommer ca fyra dagar innan kursstart!

Vi ses!