Kurs i Urban Självhushållning

Pris:
3 800 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Känner du att du har pratat färdigt om att leva hållbart? Det är dags att ta steget vidare från att enbart sopsortera och köpa ekoreko, men du vet inte riktigt hur eller så behövs bara en spark i baken och ett sammanhang som för dig dit? Under högt tempo vid fem träffar utspritt på ca 9 månader får du konkreta tips i form av kunskap och en del praktisk övning som definitivt kommer att kicka igång dig. Det bästa av allt är att det är kul och du får lära känna nya människor som strävar efter samma mål.

Läs mer här om kursinnehållet >> 

Anmälan görs genom att boka en plats här i shopen samt genom att betala minst halva kursavgiften nu och resterande innan kursstart (inbetalningsuppgifter i kassan). Skriv ditt namn i meddelanderutan när du betalar via din bank. Vid betalning av eventuell resterande avgift så gör ni på samma sätt igen, dvs lägger halva avgiften i korgen och betalar. Det är viktigt för att få ut ett kvitto, dvs en kan inte bara betala in restavgiften.

Vill du ge kursen i present finns ett presentkort att skriva ut här invid. På mac högerklickar en på thumbnailen och väljer att "spara bilden som..." och i format väljer en "Alla filer" fär att få en bra storlek. 

Ett välkomstmail kommer ca fyra dagar innan kursstart!

Vi ses!