Intensivkurs i Självhushållning

Pris:
3 800 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Känner du att du har pratat färdigt om att leva hållbart? Det är dags att ta steget vidare från att enbart sopsortera och köpa ekoreko, men du vet inte riktigt hur eller så behövs bara en spark i baken och ett sammanhang som för dig dit? Under högt tempo vid fem träffar utspritt på ca 9 månader får du konkreta tips i form av teoretisk kunskap och en del praktisk övning som definitivt kommer att kicka igång dig. Det bästa av allt är att det är kul och du får lära känna nya människor som strävar efter samma mål.

Läs mer här om kursinnehållet >> 

Nästa intensivkurs startar i aug/sep och sker vanligtvis unde fem tillfällen utspritt på ca 9 månader, måndagar kl 18 till ca 21 på Södermalm i Stockholm. Dock kommer ev kursen att övergå till distansform, mer information om det i ca juli. Intresseanmälan till hösten kan göras via shoppen här, välj det som produktvariant. Meddela gärna vilket upplägg du föredrar, så hör vi av oss i ca juli om hur långt gånget projektet är med distansformen.

Slutliga anmälan görs sedan här genom att boka en plats i shopen och sedan betala. Skriv ditt namn i meddelanderutan när du betalar via din bank eller från någon annans Swish

Vill du ge kursen i present finns ett presentkort att skriva ut här invid. På mac högerklickar en på thumbnailen och väljer att "spara bilden som..." och i format väljer en "Alla filer" för att få en bra storlek. 

Ett välkomstmail kommer ca fyra dagar innan kursstart!

Vi ses!