Kollodialt Silver 500 ml

Pris:
150 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Slutsåld
Det finns en oändlig diskussion om kollodialt silvers vara eller inte vara. Det blir väldigt hetska diskussioner om detta preparat i forum och vi själva är kluvna till det. En sak är i varje fall säkert och det är att kollodialt silver är patenterat för att rena vatten. Så kollapsar vårt samhälle så kan det vara bra att ha en sån här flaska hemma! Karolinska Universitetssjukhusets tidning SOMA gav ut information om hur de framgångsrikt använt kollodialt silver på barn med brännskador. Hatigt och lustigt försvann länken till den artikeln som såg ut som så här: 
http://www.karolinska.se/SOMA/Soma1/Artiklar/20091/Nummer-1/Brannpunkt-Solna/Fakta-om-silverforband-och-brannskadevard-for-barn/

Mer att läsa:
Ionosil Kolloidalt Silver från ION SILVER är en vattenreningsprodukt som renar vatten från svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter.

Vattenreningsprodukt
Innehåller silverjoner och silverpartiklar
Effektiv mot svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter

Ionosil Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”. Vad är då kolloidalt silver? Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner (ca 80 %) och silverpartiklar som svävar i vatten. Ionosil Kolloidalt silver innehåller 10 ppm silver, vilket motsvarar 0,01 gram per liter.

Produkten används för rening av vatten från virus, bakterier, svampar och encelliga parasiter. Produktens effektivitet baserar sig på det faktum att det ryms flera miljarder silverjoner per kubikmillimeter, som i sin tur kan hjälpa att immobilisera mikroorganismer av olika slag. Silverjonerna fäster sig på cellmembranen hos mikroorganismerna och dödar dessa genom att skapa en kemisk och elektrisk oreda. Jonerna har även möjlighet att ta sig in i mikroorganismernas celler och binda sig till deras DNA, och den vägen förhindra replikering.

Dosering:
Blanda två teskedar IONOSIL per liter dricksvatten du vill desinficera. Skaka om och låt stå 15 minuter. Anledningen till att man väntar 15 minuter är för att ge de relativt långsamverkande silverjonerna den tid de behöver för att utföra sitt arbete. Vattnet är sedan (om det inte återinfekteras) oftast bakteriefritt i många veckor.