Omställningscoachning - privat

För den som vill kunna komma igång snabbt med att börja leva hållbart på riktigt.

Och vad är då "hållbart på riktigt"?
Enkelt förklarat handlar det om att bli mer självhushållande. Att gå från konsument till producent. Att sluta kretslopp lokalt. Att arbeta med beteendeförändring. Att ta ansvar. Här handlar det alltså inte främst om att konsumera sig till en grön livsstil. 

Upplägg
Vi ses i cirka 2 timmar för en konsultation där jag, Sanya, besöker er och den plats som ska genomgå "transformationen". Jag belyser platsen och dess omnejds potential, samt lyssnar jag in er ambitionsnivå och ert mål i färd mot en mer bärkraftig tillvaro. Jag återkopplar sedan med en rapport om det vi har kommit fram till via en intern del på vår hemsida. Det ni måste vara beredda på för att få ut så mycket som möjligt av de anpasssade råd ni får, är att ni lägger tid på er omställning.

Finns vilja och ambition så kan ni nu göra en hel del förändringar. Behöver ni ytterligare stöd så kan en återkoppla med coachning vid behov eller varför inte ta steget fullt ut med ett skräddarsytt program. Er interna sida på vår sajt byggs då kontinuerligt på efter varje träff med de kunskaper ni behöver i er omställning. Fortsatt coachning sker antingen virtuellt eller om så behövs, med en återträff.

Många är idag intresserade av odling och under denna träff kan en ha fokus på enbart permakulturodling om en vill. 

Här finns en hel del information om mig i form av intervjuer i radio, TV och tidningar.

Pris
Det kostar 3500 kr. Priset gäller för de som är bosatta i Stockholm. Extra kostnad tillkommer för restid och tågbiljett om en bor någon annanstans. Ev kan detta ske helt och hållet virtuellt men bäst är med minst en fysisk träff.

Hör av er om ni har några funderingar!

sanya@animamundi.se