Program & Coachning

Permakulturodla nu!

Det här är det absoluta bästa sättet att lära sig många av de fantastiska verktyg som permakulturen ger dig. Vi kommer till er odlingsyta och visar er steg för steg hur en kan gå till väga. Från att planera, strukturera och designa och en del teoripass, till de praktiska momenten då vi är på plats och och guidar steg för steg i hur man t.ex. enkelt tar hand om ogräs, täcker bäddarna bygger smarta anordningar, gör eget biokol, samplanterar och mycket mer. Detta kan ske i grupp eller enkilt. Ett bra exempel är att man ställer om en kolonilott eller en trädgård där övriga kolonister eller vänner är med som deltagare i programmet på den ytan. Kursen kan starta när som helst på året. Boka in oss så mycket en vill men det börjar med en Walk n' Talk för att analysera behov, mål, resurser etc. Hör av er så förklarar vi mer! Vi kan jobba på distans med en eller två träffar om man bor någon annanstans i Sverige än i Stockholm.

Från frö till kompost och till frö igen

Detta är vårt årsprogram med fem till åtta träffar som ger en enormt fin bild av helheten - att få följa årstiderna som omställare. Ni kommer få lära er massor. Detta program är mer inriktat på grupparbete och har inte enbart fokus på odling så som programet ovan beskriver. Gruppen skulle kunna vara en föräldrargrupp, kollegor, taggade omställare, kollektiv, kolonister etc. Kursen nedan,"Ställ om ditt liv!", liknar denna men där jobbar vi enskillt och mer efter individbehov. Invid här på poppletten får ni en bra fingervisning om vad vi kommer att göra! Klicka på korset längst ner i högra hörnet så förstoras bilden.

Här nedan även en pdf med ingående info

 

Ställ om ditt liv!

Med hjälp av vår omställningscoach tar vi med dej och ev. din familj på en livs resa! Detta är fortsättningen efter att man gjort en Walk n' Talk. Poppletten och pdf:n här ovan ger en bra fingervisning om vad vi kan göra. Vi sätter ihop ett program till er alternativt så hör ni av er vid behov för vidare coachning.
 

loading...