Mundi Lovers - Workshopsföredragshållare
Här hittar du våra workshopsföredragshållare som på ett personligt sätt vill inspirerar till ett grönare liv. Med en sammanslagning av orden workshop + föredrag vill vi understryka att vi ofta erbjuder en interaktiv händelse där vi varvar teori med parkatik och/eller har kulturella inslag. Klicka på våra personbilder för närmare innehåll om oss.
 

Sanya Falkenstrand

Mica Lisitschkin


 

Samuel Jarrick

Sanya var hängiven musiken i många år inom främst blues, jazz och 70-tals rock, men lämnade livet som sångerska och verkligen sögs in i miljörörelsen när poletten föll ner för henne att - Nu är det riktigt illa ute med oss! Lika snabbt gick det att sugas in i omställningsrörelsen, där hon under 2008-09 var med och utformade den. Efter att ha vart aktiv i olika delar av ringar från det stora, nådde hon slutligen insikten om att komma till handling i det lilla. dvs att leva förändringen. Efter att i cirka sex år ha rotat sig i praktiska omställningskunskaper är hon nu även åter tillbaka i musikvärlden.


 

Mica började sin resa i fredsrörelsen och har de senaste åren även aktivt sett till att grönska staden via olika odlingsinitiativ. Med sin långa erfarenhet inom både buddistisk vipassana och klassiska yogameditation utövar hon medveten närvaro i sin vardag samt i sitt yrke som kurator. Som rawfoodist och tidvis även fruktarian har hon sammantaget med sin inre utveckling fått upp ögonen än mer för människans inneboende krafter. Just nu utforskar hon de bortglömda förmågor vi en gång haft som att kunna förlita oss till våra intuitioner och sinnen och samla mat och medicin från naturen. Att vara förändringen och verkligen leva den är hennes bidrag till att kicka igång den nya starten för världen.
 

Samuel är en klimatengagerad föreläsare och operasångare med ena fossingen i Klimaktion och Greenpeace och den andra i frilansvärlden, samt i den fria gruppen Operaimpro-visatörerna. Något som förenar båda världarna är kanske att de bygger på att stirra de stora frågorna i vitögat och inte väja för den stora dramatiken i tillvaron. I Klimataktion och Greeenpeace har han fått många tillfällen att möta människor som ännu inte nördat in sig i hållbarhetsfrågorna. Som sångare och improvisatör har han fått chansen att tänja fantasins gränser för ett kreativt samspel med publiken.