Är du en Mundi Lover?
   
Jamen självklart ska du då gå med i nätverket, revolutionen kan inte vänta! Men vi ska inte kämpa, vi ska fira! Och bättre är det att lobba tillsammans än att ränna runt som ensam galning i vimlet. Kom in i värmen!

Du eller er grupp brinner för gröna frågor på något sätt, antingen via kroppsligt uttryck, teater, musik och/eller via kunskapsspridning. Vi jobbar enskilt eller tillsammans med varandra. Twisten med en Mundi Lover är att det ska va en händelserik upplevelse. Att vi vågar göra det på nytt sätt med nya infallsvinklar och att du vågar låta ditt brinnande intresse lysa igenom dej. Bort med locket, dax att poppa!
Vi hjälper även varandra att utvecklas för att uppnå detta.

Ett exempel skulle kunna vara att du framför det tunga budskapet om klimatfrågan, fast på ett humoristiskt icke-dödsallvarligt sätt, dock med högsta precision av kunskapsnivå. Du kanske avslutar med att interagera med publiken genom att sjunga på ord som publiken ger dej i det tema som ni just bearbetat.

Ett annat enkelt exempel är en teaterpjäs som kanske handlar om en shopaholik, eller sociala koder som tvinnar in oss i konsumtion etc.

Många TED Talks är bra exempel på vad vi lite är ute efter.

Gemensamma fördelar för alla medverkande i nätverket

  •  Du kan sälja dina tjänster och varor på hemsidan.
  • Du kan publicera dina händelser i nyhetsbrevet och i nyhetsflödet.
  • Vi är fler som gemensamt arbetar med administration och marknadsföring via olika kanaler. T.ex. via annonsering på internet och i tryck. Med nyhetsflödet på hemsidan och andra sociala medier som facebook, samt utskick av nyhetsbrev till våra kunder.
  • Tillgång till redan upparbetad bas med hemsida, nätbutik och marknadsföringsmaterial som t.ex. visitkort och informationsblad.
  • Vi syns, med gemensam kraft, på mässor, festivaler och marknader.
  • Du är med och bygger upp en grön kultur revolution! 
  • Tillgång till varandra för att etablera nya kontakter och samarbeten.