Köp- & Säljregler Frakt

Tjänster

Anmälan till kurser är bindande.

Om kurser inte blir fylld med minsta antal anmälda personer, ställs kursen in och återbetalning sker inom någon dag då kursen skulle ha startat. 

Avhopp kan endast ske om allvarlig sjukdom uppstår. Läkarintyg erfordras.

Övriga tjänster enligt övernskommmelse.

Reklamation är ej möjligt.

Varor

Just nu har vi stängt butiken för varor.  Nedan gäller annars vid köp av varor.

Returer - Inom vilka tider?

Ångerrätten är 14 dagar från och med dagen efter att varan har sänts till dig, dvs oftast från och med den dag då du har varan i handen, till och med dagen efter du returnerat varan. 
   
Se till att inte skada leveranshöljet allt för mycket när du öppnar paketet så kan du enkelt returnera varan i samma paket och om ömtåligt så måste det självklart skyddas på samma sätt som när varan kom. Om höljet inte går att använda får du själv se till att paketera varan på nytt. Du betalar returfrakten själv, men du får tillbaka pengarna för den frakt vi tidigare erlagt dej.

Returer - Återbetalning
När varan är åter hos oss betalar vi ut hela den kostnaden du erlagt för varan inom 14 dagar inkl. den fraktkostnad som du betalat, dvs ingen ersättning utgår för den frakt du betalade vid en eventuell retur. 

Reklamationer
Sker precis som returer, dock ersätter vi dej även för fraktkostnaden vid returen, men konsumentköplagen ger dej 3 år att återkomma till oss om du får problem. Vi följer allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. 

Du måste vara 18 år!
Ja så säger lagen och vi följer den :) 
Be en målsman genomföra köpet istället tillsammans med dej.

Leveransmetoder
Köper du något som inte går ner i brevlådan eller postnedkastet så hamnar varan på ditt närmaste utlämningsställe. 

Fraktkostnad
Fraktkostnaden ligger för det mesta på en femtilapp. Kostnaden är beroende på hur stort paketet blir eller hur mycket det väger. När du går till kassan så ser du kostnaden där innan du betalar. Beställer du från 1000-lappen och uppåt eller bokar en tjänst så kan du välja gratis frakt.

Kontaktuppgifter
Sanya Falkenstrand
Anima Mundi Collaboration Swe
Org.nr: 7807221705
Skarpnäck

shop@animamundi.se
0733 32 31 84 (bäst med sms om inte mail)