Hej där i mediabruset, ja det är klart du ska annonsera hos oss!

Vi avskyr reklam, men spelar gärna med på marknadens villkor ett tag till för att genomtränga den, ta över den och lägga ner den ; )

Och precis som i övriga delar av vår verksamheten så släpper vi bara in de som kommer igenom vårt väääldans smala nålsöga. Men vi är inte trånga och omöjliga för det! Vi vill samtidigt påöka kunskapen hos många som kontaktar oss för att möjliggöra dess utveckling i hållbarriktning och där med ett samarbete.

Våra priser sträcker sig utefter er verksamhets förmåga att kunna betala. Låt fantisera för en stund att Volvo helt plötligt skulle gå all in och avveckla sin bilverksamhet för att satsa på tåg - ja då snackar vi 20000 pix i månaden, men om "Fisa-Lisas" nya lågteknologiska mulltoa ska kicka igång och entra marknaden så pratar vi 2000 pix halvåret. Så hör av er till oss så gör vi det möjligt att sammanstråla i nätverket för att slå ut och ta över allt grön-dumt som finns där ute! : )

En dålig sak just nu med vår tjänst är att vi inte kan se exakt "unika besökare" med klick på just er annons. Utan vi har unika besökare-statestik för hela sidan.

Vi kan i vissa fall tänka oss utbytesannonser.

Siså, släng i väg ett mail till oss nu så får vi alla veta mer!

annons@animamundi.se

ANNONSERA