Omställningsprogram - Bostadsrättsföreningar & Bostadsbolag

Möjligheterna är många men en prunkande köksträdgård slår allt! Vi hjälper er med designen och strukturen kring skapandet av miljöriktiga och smarta odlingar. Detta utifrån mångåriga kunskaper inom permakultur och natural farming.

Vid ett fördjupat intresse bygger vi även gärna på med andra spännande kunskaper som tex matförädling som mjölksyrning och jun, svampodlingar inne och ute, insamling och använding av vilda växter.  

Utöver det kan vi hjälpa er att komma igång med kökskompostering i era hem. Kretslopppshantering är A och O i ett hållbart liv.

Hur går det till?

1. Vi börjar med en Walk n' Talk där ni visar oss runt i era gemensamma utrymmen och den lokala omgivningen. På så vis får vi en överblick att kunna kartlägga era möjligheter och utmaningar.

2. Därefter ger vi förslag på ett program som är anpassat enligt era behov och vidare hittar vi tillsammans rätt nivå och färdplan för er omställning.

3. Programmet sätts igång med undervisning, implementering och kontinuerlig kontakt med medlemmarna. 

Våra verktyg, förutom fysiska träffar, är att vi startar en sluten grupp på Facebook för diskussion och inspiration, samt en intern sida på vår hemsida med ett kunskapsbibliotek och kommunikation kring våra träffar.

Vi vågar nog påstå att detta är en mycket god investering för de som är beredda att ta sitt ansvar och gå i täten för en verkligt grön samhällsutveckling.

Välkommna att höra av er!

Kontakt
Via formuläret här invid eller: info@animamundi.se

loading...