Anima Mundi utsedd till en utav årets inspiratörer för hållbar livsstil

"Greenmatch ger 40 inspiratörer för hållbar livsstil 2016. Utmärkelsen som ges ut för andra året i rad syftar till att lyfta fram utvalda inspiratörer och på så sätt öka medvetenhet kring hur vi kan bygga ett hållbart samhälle.
Då varje steg mot en mer hållbar värld - engligt oss på GreenMatch - bör ses som en framgång baseras listan på nominerade från skilda områden. Här kan du finna inspiration inom allt från matlagning till grön energi. Du kan också hitta mer djupgående texter om hur oljan påverkar vårt samhälle och finna politiker som engagerar sig i miljöfrågor.
Gemensamt för de nominerade är att de alla strävar efter att göra världen mer hållbar. Listans rangordning bör inte ses som någon värdering av de nomineredes arbete utan alla sajter och bloggar är väl värda att besöka. Låt dig inspireras!"

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln