Din bivaxsalva kan ge dej fängelsestraff

Bilden är från Anders hemsida Bilden är från Anders hemsida

Det är helt klart så att om man vill skapa en revolution genom små-skalig produktion i Sverige och därigenom en växande mikroekonomi, så kan man lätt hamna i att pyssla man med svart verksamhet. Regelverket är inte bara krångligt utan även kostsamt för att få tillstånd att t.ex. sälja sin bivaxsalva. Detta är en utav de absolut viktigaste frågorna inom omställningen. Många tvingas bryta mot regelverket och gör nog även så utan att vara medveten om att de i princip kan hamna i fängelset. Det är det här Anima Mundi delvis är till för - att tillsammans ta oss igenom regelverket och dela på kostnader. Läs mer om vad Anders har att säga om detta.
 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln