Stolta över våra doftoljeljus!

Inom kort lanserar vi våra doftoljeljus, självklart utan gifter och allt annat kan slänga sig i väggen vad gäller brinntid. En kvarts deciliter fin ekoolivolja med några droppar eterisk olja i, samma volym som ett värmeljus, brinner enligt våra tester i 7 timmar, istället för 4 timmar som med värmeljusen. I 7 timmar! Det är ju som att ha blitt lurad all the way genom att tidigare alltid ha använt vanliga ljus. Dessutom så får du det absolut bästa inomhusklimatet med oljeljus, då paraffinljus släpper ut partiklar i luften vid förbränningen och stearinljus likaså även om de är bättre. Oljeljusen känns dessutom inte alls osäkra på så sätt som man kan känna med fotogenlampor. Oljan tuttar inte eld och elden dör om den kommer under ytan. Vår veke vi använder nu är av hampa som ju även är bättre ur miljösynpunkt. Glasburkarna är åter-brukade ur vardagslivet. Vi har några till försäljning i nya finare glas om man tycker det är pinsamt att ge bort gamla syltburkar i present. Dessutom säljer vi vissa med en dekorativ pinnkrans som vi vävt och träs över burken, dvs inget lim används, och pinnarna har vi njutningsfullt plockat i närskogen. Ljusen är doftsatta med olika eteriska oljor, dvs inga syntetiska medel är tillsatta för doft, som ju är helt enligt vår bärkraftighetsprincip. Plussen tar inte slut - Dessutom kan du fylla på med vilken olja och eterisk olja som helst då veken räcker till fler timmar, samt kan du ju själv sätta dit en ny veke när den är slut. Eller varför inte göra en helt själv från början om du har tid och ork till det! Så om du har sett den där reklamen som alla sprider nu med Clas Ohlssons "världens bästa miljöljus" så är våra långt mycket bättre. Under november kommer vi fylla på mer i butiken så stay tunde och kom å köp! Kan stolt även tipsa om våra ekohampatyger från Rumänien.

Puss!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln