Välkomna Emma & Elin!

Två nya Mundi Makare i nätverket!
       
Emma Wiklund och Elin Dagerborn träffades genom sina konststudier på Kulturama och efter det har dom vart ute i världen på var sitt håll. Emma i Sydamerika där hon har lärt sig makramétekniken och Elin, som jag träffar centralt på söder i Sthlm, berättar om hur hennes mål i livet, med vatten som hennes livselement, är att få åka runt i världen och wwoofa samtidigt som hon lär sig att surfa. När hon var i Australien kom hon över en gammal artikel från 70-talet om amplar. Hon berättar vidare om hur hennes intresse för odling växt och hur hon hemma utforskat möjligheten att odla på liten yta i stan  - så kom amplarna och ett samarbete med Emma in i livet . Emma, som har full rulle just nu som ny elev på Beckmans, visar Elin makramétekniken och idag gör de fantastiska amplar tillsammans och helt enligt bärkraftikhetsprincipen. Dom knyter i hampa och snajdar till amplarna men tråd och krukor från loppisar och snart kan de få tillgång till ekohampa via nätverkets importverksamhet. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln