Updates 28 juli

Hej på er!
En handlingsplan finns delvis men inte vart så koncis då det var lite osäker start eftersom jag inte ville köra på för mycket med risk för att köra över min tidigare och nya kompanjero. Men dels så skapas planen successivt även efter samverkan och inkännande med er, dvs den är flexibel. Det ni får fundera på är om ni vill ha era lott som ett visningsexempel eller som en yta att ha kurser på. Täckningsmetoden har vi ju redan börjat med och ger en försmak. Jag skulle nog tycka att det är bra att ha kurser där, men vi får prata mer om det.

Det vi kan göra imon när vi ses Niklas är dels att  fortsätta klart med täckningen och eventuellt sätta upp ett lågt staket på långsidan, den närmast ingången. Jag kan stanna till på söder och köpa ett hampa- eller kokossnöre (Kan vi odla kokos här? Nej. Är det en nödvändig handelsvara vid radikalt minskad import? Nja. Välja mtrl som vi kan producera själva och lära känna det materialet?) kan vara en fin detalj att vira mellan pinnarna. Jag tänker på de pinnar ni hade efter häck-klippningen, de finns kvar? En detalj på staketen kan vara att sätta dit råull mot rådjur. Efter fix på lotten så pratar jag gärna vidare om programmet. Har du kontaktat din granne och ordförande i föreningen Niklas?

Jag kommer börja samla länkar till er som ni kommer se till höger inne i den fulla vyn av nyheterna (klicka på "Läs hela inlägget"). Den som ligger nu är inget speciellt mer än en länk till min guru :)
 

Kram!